marți, iunie 11

Fosta membră a trupei Black Swan, Hyeme, ar fi fost căsătorită în timpul promovării grupului

Potrivit unui raport al unei agenții de presă din 17 august, preluat de Allkpop, fosta membră a trupei Black Swan, Hyeme (26 de ani), ar fi fost căsătorită în perioada de promovare a grupului. Mai mult, ea se află în prezent în mijlocul unei bătălii juridice cu soțul ei în ceea ce privește divorțul lor.

Imagine: Twitter

Potrivit unei persoane din mediul juridic, un bărbat „A”, în vârstă de 30 de ani, a intentat un proces de divorț împotriva lui Hyeme la Tribunalul Districtual din Uijeongbu. Potrivit lui ‘A’, el și Hyeme și-au înregistrat căsătoria în luna iunie a anului trecut și au continuat să se căsătorească timp de un an, până când a început procedura de divorț. ‘A’ i-ar fi reproșat lui Hyeme responsabilitatea pentru deteriorarea căsniciei lor. Reprezentantul legal al lui ‘A’ a declarat pentru SBS Entertainment News: „Este adevărat că se află în mijlocul unui proces de divorț. Este dificil să vă oferim informații mai detaliate, deocamdată”.


Procesul de divorț a dezvăluit, de asemenea, faptul că Hyeme a fost căsătorită în secret în timpul promovării grupului ei, chiar și atunci când a debutat ca parte din Black Swan, în iunie anul trecut. Yoon Deung Ryong, CEO al DR Music, a declarat: „În prezent, nu pot să o contactez pe Hyeme, deoarece contractul ei exclusiv (cu compania noastră) a fost încheiat. Este pentru prima dată când aud despre căsătoria și divorțul lui Hyeme. Dacă aș fi știut, nu ar fi existat cazul în care ea a fost cooptată în Black Swan. Ca și companie, este posibil să cerem daune de la Hyeme”.

Hyeme a părăsit Black Swan în luna noiembrie a anului trecut, după ce un funcționar, „B”, a acuzat-o de înșelătorie. De asemenea, trupa Black Swan a fost nevoită să își oprească rapid toate promovările din cauza scandalului provocat de acesta.