Serialul Fallout s-a lansat pe platforma de streaming Prime Video

Platforma de streaming Amazon, Prime Video, a lansat Fallout, un serial SF de 8 episoade așteptat îin special de iubitorii de jocuri video.

Bazat pe una dintre cele mai mari serii de jocuri video din toate timpurile, Fallout este povestea celor care au și a celor care nu au nimic într-o lume în care nu mai ai aproape nimic de avut. La două sute de ani după apocalipsă, locuitorii blânzi ai adăposturilor de lux din Fallout sunt forțați să se întoarcă în infernul iradiat pe care strămoșii lor l-au lăsat în urmă – și sunt șocați să descopere un univers incredibil de complex, uimitor de ciudat și extrem de violent care îi așteaptă.

Ella Purnell este Lucy, o locuitoare optimistă a Vault-ului cu un spirit american care poate face orice. Natura ei pașnică și idealistă este pusă la încercare atunci când este forțată să iasă la suprafață pentru a-și salva tatăl. Aaron Moten este Maximus, un tânăr soldat care ajunge la rangul de scutier în facțiunea militaristă numită Frăția de Oțel. El va face orice pentru a promova obiectivele Frăției de a aduce legea și ordinea în pustietate. Walton Goggins este Ghoul, un vânător de recompense ambiguu din punct de vedere moral, care poartă în el o istorie de 200 de ani a lumii post-nucleare. Aceste părți disparate se ciocnesc atunci când urmăresc un artefact al unui cercetător enigmatic care are potențialul de a schimba radical dinamica puterii în această lume.

Serialul vine de la Kilter Films și de la producătorii executivi Jonathan Nolan și Lisa Joy. Nolan a regizat primele trei episoade. Geneva Robertson-Dworet și Graham Wagner sunt producători executivi, scenariști și co-showrunners. Serialul îi are în distribuție pe Ella Purnell (Yellowjackets), Aaron Moten(Emancipation) și Walton Goggins (The Hateful Eight). Athena Wickham de la Kilter Films este, de asemenea, producător executiv, împreună cu Todd Howard pentru Bethesda Game Studios și James Altman pentru Bethesda Softworks. Amazon MGM Studios și Kilter Films produc în asociere cu Bethesda Game Studios și Bethesda Softworks. Din distribuția serialului fac parte Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams(Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register(Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton(Ant-Man), Rodrigo Luzzi(Dead Ringers), Annabel O’Hagan (Law & Order: SVU), și Xelia Mendes-Jones(The Wheel of Time). Va putea fi urmărit exclusiv pe Prime Video în peste 240 de țări și teritorii din întreaga lume.