vineri, august 18

Certificare pentru AutoCAD la un cost imbatabil

Competențele AutoCAD sunt la mare căutare, iar acum puteți obține certificările care vă vor îmbunătăți CV-ul, fără a fi nevoie să vă rupeți timp de la locul de muncă actual sau să platiți foarte mult pentru asta.

Imagine: ThisIsEngineering from Pexels

Cele mai recente actualizări ale AutoCAD 2021 includ o nouă integrare cu Google Drive pentru a facilita utilizarea acestuia pentru munca de la distanță, așa că nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a deveni un AutoCAD Wizard, dacă sperați să începeți să lucrați din locații exotice. Din fericire, Pachetul de certificare pentru învățarea programării în AutoCAD este disponibil pentru a vă ajuta la dezvoltarea dumneavoastră.

Începeți cu „AutoCAD VBA Programming – Beginner Course” pentru a învăța toate elementele fundamentale și conceptele VBA care vă vor permite să începeți să dezvoltați propriile aplicații. Sau există un alt curs pentru începători, „AutoCAD Programming using C#.NET”, care oferă un ghid cuprinzător al noțiunilor fundamentale ale C# și al modului de creare a obiectelor AutoCAD. Acesta este un curs intensiv care acoperă, de asemenea, Visual Studio 2017 și AutoCAD .NET API.

Apoi, îl puteți urma cu „AutoCAD Programming using C# with Windows Forms”. Atât acesta, cât și „Develop AutoCAD Plugins using VB.NET with Windows Forms”, care include 6 proiecte practice, sunt marile favorite ale foștilor cursanți. Fiecare dintre ele a primit un rating mediu de 4,8 din 5 stele. Cu toate acestea, ați putea dori să urmați „Learn AutoCAD Programming using VB.NET – Hands On!” ca prim curs VB.NET.

Instructorul Arnold Higuit le predă pe ambele, precum și toate celelalte cursuri din acest pachet.

Există, de asemenea, „Programming AutoCAD to Excel using VB.NET – Hands-On!” pentru a vă arăta cum să creați plugin-uri AutoCAD pentru a le integra cu fișiere text și Excel. Sau „AutoCAD to Excel – VBA Programming Hands-On!” este un alt curs practic de Excel. Ambele vă vor oferi abilitățile necesare pentru a deveni productiv imediat ce terminați cursurile.

Între timp, „Practical AutoLISP Programming – Beginner to Advanced” este un întreg spectru de sine stătător. Până când veți termina acest curs, ar trebui să puteți crea programe de complexitate simplă până la medie de la zero.

Nu ratați această șansă de a vă instrui în propriul ritm pentru a deveni un maestru AutoCAD. Achiziționați pe ZDNET pachetul de certificare Learn AutoCAD Programming Certification Bundle cât timp este la reducere pentru doar 29,99 $.