Elton John poate cânta în fața a 45.000 de spectatori la Stockholm luna viitoare

Un concert de 45.000 de persoane ar trebui să poată avea loc în octombrie, după ce autoritățile din Stockholm au făcut presiuni asupra guvernului pentru a lua o decizie clară cu privire la regulile privind evenimentele.

Imagine: Arek Socha de la Pixabay

Concertul lui Elton John este programat să aibă loc pe 1 și 2 octombrie la Tele2 Arena. Concertul a fost deja amânat de la jumătatea lunii septembrie din cauza pandemiei.

În prezent, audiența este limitată la 300 de persoane pentru evenimentele în sală și la 3 000 de persoane pentru evenimentele în aer liber (dacă organizatorul poate împărți evenimentul în secțiuni, limita se aplică fiecărei secțiuni).

Guvernul a confirmat marți după-amiază că toate limitările privind evenimentele publice și private vor fi ridicate începând cu 29 septembrie, în conformitate cu planul său în cinci etape pentru ridicarea restricțiilor, care spunea că această limită va fi eliminată în septembrie, sub rezerva sarcinii asupra asistenței medicale, a vaccinării și a ratelor de infecție. Cu alte cuvinte, concertul poate avea loc, alături de alte evenimente ai căror planificatori au așteptat cu nerăbdare actualizări, potrivit The Local.

Chiar și înainte de această confirmare, autoritățile din capitală le-au spus organizatorilor concertului LiveNation să își continue planificarea, dată fiind lipsa oricărui alt mesaj din partea guvernului.