miercuri, iunie 26

Coldplay și BTS lansează un videoclip cu tematică spațială pentru „My Universe”

Joi, Coldplay și BTS au lansat videoclipul pentru noul lor single „My Universe”. Plasat într-un viitor îndepărtat în care muzica este interzisă, videoclipul cu tematică spațială a fost regizat de Dave Meyers, care a lucrat cu artiști precum Missy Elliot, Drake, Young Thug, Billie Eilish, Ariana Grande și alții.

În videoclip, Coldplay, BTS și o trupă extraterestră numită Supernova 7 se află pe trei planete diferite. Pentru a se răzvrăti împotriva interdicției muzicale, cele trei entități își unesc forțele prin intermediul unei holograme pentru a interpreta „My Universe”, un cântec care laudă dragostea și unitatea. Noul single apare pe cel de-al nouălea album de studio al trupei Coldplay, Music of the Spheres, care va sosi vineri, 15 octombrie, potrivit Hypebeast.

La începutul acestei luni, BTS a fost inclus în Guinness World Records 2022 Hall of Fame cu un total de 23 de recorduri în domeniul muzicii și al rețelelor sociale. Single-ul „Butter” al grupului a primit el însuși cinci recorduri, care includ cei mai mulți spectatori pentru premiera unui videoclip pe YouTube, cea mai difuzată piesă pe Spotify în primele 24 de ore și multe altele. De asemenea, single-ul a fost prezent în Billboard Hot 100 Chart timp de 18 săptămâni de la lansarea sa din 21 mai.