miercuri, iunie 12

Jannik Sinner confirmă noua relație cu o colegă din circuit

Jannik Sinner, în vârstă de 22 de ani, este în prezent al doilea cel mai bun jucător de tenis masculin din lume, dar sportul practicat nu este singurul domeniu din viața sa în care s-a dovedit a fi câștigător.

Jucătorul italian de tenis profesionist a confirmat recent că se întâlnește într-adevăr cu o altă vedetă din lumea tenisului, rusoaica Anna Kalinskaya. Vestea vine la scurt timp după ce fanii au speculat că între cei doi s-ar putea să existe ceva.

Cei doi au fost văzuți petrecând ceva timp împreună în circuitul profesionist de tenis. Discuțiile despre o potențială nouă pereche au devenit și mai puternice după ce au fost văzuți unul în loja celuilalt pentru meciurile din primul tur de la Roland Garros.

Sinner a confirmat în cele din urmă relația în timpul unei conferințe de presă de după meci la începutul săptămânii, potrivit Nine.

Kalinskaya, în vârstă de 25 de ani, nu a făcut încă un comentariu despre relație. Ea a mai fost împreună, în urmă cu ceva timp, cu un coleg al lui Sinner, australianul Nick Kyrgios.

Anterior, Sinner s-a întâlnit cu modelul Maria Braccini, în vârstă de 23 de ani. Dealtfel, fanii au speculat că Sinner nu a fost niciodată atât de deschis cu privire la relația sa atunci când era cu Maria, dar și că cei doi erau teoretic încă împreună când Jannik deja fusese observat petrecând timp cu Anna.