duminică, august 20

Soțul Serenei Williams investește pentru a face călătoriile în spațiu mai ieftine pentru toată lumea

Fiind un cunoscut antreprenor și investitor, în special în sectorul tehnologic, soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, a dezvăluit că firma de capital în care este implicat, Seven Seven Six, este una dintre primele care sprijină rachetele sustenabile, care promit să facă rezervarea unei călătorii în spațiu similară cu rezervarea unui zbor către locul de vacanță preferat, relateaza Tennis World.

Imagine: Mikhail Nilov de la Pexels

Compania finanțată de firma de capital se numește Stoke Space. „Clienții companiilor aeriene pot rezerva zboruri către aproape orice loc și în orice moment. Operatorii de sateliți tânjesc după o flexibilitate similară în ceea ce privește costurile, programul și proiectarea misiunilor.

Aceste opțiuni pur și simplu nu sunt disponibile cu soluțiile de lansare actuale. STOKE a fost formată pentru a rezolva această problemă dintr-un punct de vedere pur centrat pe client”, scrie compania aerospațială pe site-ul lor. Alexis Ohanian și-a împărtășit mândria de a investi într-o companie precum Stoke Space într-una dintre postările sale de pe Instagram.