vineri, august 25

Versatila artistă haitiană Natalie Jean a câștigat două premii la Indie Music Channel Awards 2021

Natalie Jean a fost încântată să anunțe că a câștigat premiile pentru Artistul American al Anului și cel mai bun cântec American cu piesa „I Am”.

Imagine: natalie-jean.com

Indie Music Channel este o platformă muzicală populară dedicată promovării muzicii create de cântăreți și trupe independente de toate genurile din întreaga lume, creată de Christopher Ewing, prezentator TV, actor și model, câștigător al premiului Emmy, care este de mult timp un mare susținător al artiștilor locali.

Natalie Jean este o cântăreață/compozitoare premiată. A fost nominalizată de peste 100 de ori pentru muzica ei și a câștigat numeroase premii. Cel mai recent, a câștigat premiul Outstanding Achievement in Songwriting pentru piesa „I Told You No” la categoria Adult Contemporary în cadrul Great American Song Contest. De asemenea, a câștigat locul 2 la categoria Rap pentru cântecul său „Ready or Not” în cadrul ediției de primăvară 2021 a Indie International Song Contest. De asemenea, a câștigat o medalie de argint pentru cântecul „I Told You No” în cadrul ediției din 2021 a Global Music Awards la categoria Female Vocalist. În prezent, ea are 6 nominalizări la Josie Music Awards 2021. Natalie este, de asemenea, câștigătoare a unei medalii de aur pentru piesa „You Don’t Know Me” în cadrul Global Music Awards.

Ea scrie și cântă pentru mai multe genuri, incluzând R&B, Blues, Dance, Pop, Country, Inspirational, Rock, Rap, Heavy Metal și Contemporary.