joi, aprilie 18

Campingul de lux Banan Beach se va deschide în Ras Al Khaimah

Campingul de lux Banan Beach se deschide acum în Ras Al Khaimah, urmând să fie gata de funcționare până la sfârșitul anului 2021.

Imagine: timeoutdubai.com

Acest refugiu popular de relaxare din Dubai, Banan Beach, urmează să se deschidă în această iarnă în Ras Al Khaimah, pe insula Al Marjan. Fiți entuziasmați de întâlniri cu focuri de tabără, sesiuni de yoga și wellness și pur și simplu pentru vibrațiile pure ale plajei.

Nu numai că acest loc drăguț este perfect pentru escapade, dar este și sustenabil. Toate cabanele și corturile sunt realizate manual, folosind materiale reciclate din surse locale și biodegradabile.

Tema sustenabilității stațiunii se va extinde, de asemenea, potrivit TimeOutDubai, la conceptele sale culinare, în bucătăriile sale fiind folosite metode naturale și sustenabile, cum ar fi lemnul și cărbunele pentru gătit, în locul electricității și gazului.

Insula Al Marjan este renumită pentru țărmul său frumos și atmosfera relaxată, escapada pe plajă răcoroasă va dispune de numeroase facilități, inclusiv corturi cu design de tip tepee viu colorate, amplasate în jurul unui focar central, cabane private, atracții pentru familii, zone de grătar, locuri desemnate pentru a practica mindfulness, precum și un cinematograf în aer liber care proiectează un mix de blockbustere și filme preferate de familie, pentru ca toată lumea să se bucure.