Oarecum previzibil, serialul Squid Game de la Netflix se întoarce pentru un al doilea sezon

De la debutul de la jumătatea lunii septembrie, thrillerul asemănător cu Hunger Games a devenit cel mai bine clasat serial de pe Netflix în 90 de țări și cel mai vizionat serial din istoria platformei. Și după multe discuții cu fanii din întreaga lume, serialul a fost confirmat oficial pentru un al doilea sezon!

Imagine: Lena Helfinger de la Pixabay

Regizorul Hwang Dong-hyuk a dat vestea în timpul unui interviu pe covorul roșu cu AP, spunând: „A fost atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru un al doilea sezon. Așa că aproape mă simt ca și cum nu ne lăsați de ales! Dar voi spune că va exista într-adevăr un al doilea sezon”.

Dong-hyuk a precizat că este mult prea devreme pentru a oferi detalii specifice despre când va reveni Squid Game și ce ne putem aștepta să vedem în continuare, dar a spus că este „în proces de planificare în prezent”. În timp ce noi rămânem să ne întrebăm ce va presupune cel de-al doilea episod, Dong-hyuk ne-a lăsat un cadou de despărțire la care să medităm, spunând: „Vă promit acest lucru… . Gi-Hun se va întoarce și va face ceva pentru lume”.

În Squid Game, un grup de oameni disperați și afectați de probleme financiare se întrec în jocuri pentru copii cu miză mare pentru șansa de a câștiga echivalentul a peste 30 de milioane de euro. Recompensa vine la pachet cu un risc enorm, deoarece consecința pierderii acestor jocuri este moartea subită. La finalul celor nouă episoade, doar un singur jucător supraviețuiește, luând acasă un premiu în bani care îl va scoate din datorii.