sâmbătă, iunie 8

MetaForce Comics va lansa benzile desenate NFT Alien Worlds

MetaForce, o companie care publică benzi desenate NFT pe blockchain-ul WAX, a anunțat cel mai recent parteneriat al său cu popularul joc blockchain, Alien Worlds. MetaForce va aduce publicului său istoria metaversului Alien Worlds prin intermediul unei serii de benzi desenate captivante și interesante.

Seria de benzi desenate Alien Worlds va consta în 2.000 de NFT-uri de benzi desenate cu un grad de raritate limitat, iar 1.750 dintre acestea vor fi folosite ca recompense miniere în cadrul jocului, 250 fiind distribuite de MetaForce. Pentru a se califica pentru whitelist, MetaForce a scris pe Twitter la începutul acestei luni că jucătorii vor trebui să participe la joc și să îndeplinească o serie de sarcini.

Benzile desenate NFT de la MetaForce vin cu diverse grade de raritate și pot fi colectate sau schimbate cu alți utilizatori. Echipa din spatele proiectului este formată din mai mulți creatori legendari din diferite medii, inclusiv un artist, un designer de sunet, un specialist în producție tehnică, un povestitor și un manager de comunitate. Puteți afla mai multe informații și puteți achiziționa benzile desenate MetaForce NFT aici.