luni, aprilie 15

Un inginer din Alabama a construit cel mai mare pistol de jucărie din lume

Un inginer din Alabama s-a inspirat din jocurile copilăriei ca să doboare un record mondial Guinness pentru construirea celui mai mare pistol de jucărie tip Nerf din lume.

Imagine: cottonbro de la Pexels

Michael Pick, din Huntsville, un inginer de software și YouTuber, a obținut recordul construind o versiune a pistolului Nerf N-Strike Elite Longshot CS-6 care măsoară aproximativ 3,8 metri lungime – cu 300% mai mare decât jucăria originală.

„Cea mai dificilă parte a acestei construcții ar reprezenta-o realizarea sistemului de aer care să se potrivească în carcasa armei Nerf. Deoarece construcția mea supradimensionată trebuia să fie exact la scara pistolului Nerf standard, spațiul pe care l-am avut la dispoziție a fost foarte limitat. Cu toate acestea, am găsit o modalitate de a face ca totul să se potrivească”, a declarat Pick pentru Guinness World Records.

Creația finală a lui Pick lansează săgeți realizate din țevi din PVC, spumă și capace imprimate 3D. Săgețile de peste 30 cm ating viteze de până la 80 km pe oră și pot parcurge o distanță maximă de aproximativ 75 de metri, a declarat Pick.

„E uimitor! Am muncit mult timp și am depus mult efort pentru această construcție, așa că obținerea unui titlu Guinness World Record este un mod foarte frumos de a încheia acest proiect”, a spus el.