Presearch, motorul de căutare care te recompensează pentru fiecare interogare

Presearch est motor de căutare descentralizat care protejează confidențialitatea. Presearch recompensează, de asemenea, utilizatorii cu token-uri PRE pentru fiecare interogare (maxim 30 de căutări în fiecare zi).

Căutarea descentralizată înseamnă că nu există un singur server central sau o singură organizație care să primească toate interogările pe care utilizatorii le generează în rețea. În schimb, mai multe noduri funcționează în rețea pentru a rezolva interogările, aceste interogări din mai multe surse făcându-l o alternativă foarte bună la Google sau Bing . Utilizatorii sunt recompensați pentru căutările efectuate prin intermediul paginii web Presearch cu token-urile Presearch (PRE) și primesc, de asemenea, rezultate private, fără niciun fel de înregistrare de tip cookie.

Un utilizator va dispune de 30 de căutări plătite în fiecare zi. Recompensele pentru căutări sunt dinamice, ceea ce înseamnă că, în funcție de prețul token-ului pe piață și de diverși alți factori, suma de token-uri PRE pe care o veți primi pe căutare va fluctua. Acum valoarea unui token PRE este de 0,33 dolari și poate fi tranzacționat pe multiple platforme.

Veți fi recompensat doar atunci când utilizați propriul lor motor de căutare PRE sau D-Search. Sunteți liber să căutați folosind alte motoare (Google, Bing etc.) direct din platforma Presearch, dar nu se vor oferi recompense pentru acele căutări.

Presearch se află în faza Beta de ceva timp, dar se vor muta pe main-net în cursul acestui an. Creșterea pe care a înregistrat-o proiectul a fost spectaculoasă (a ajuns de exemplu la nivelul de utilizare al DuckDuckGo, care are 5 ani de „vechime” în plus). Google a adăugat recent motorul de căutare axat pe confidențialitate Presearch ca opțiune implicită pe dispozitivele Android din Marea Britanie și Europa.

Vă puteți înscrie folosind acest link și veți primi un bonus de 25 de token-uri PRE (atunci când ați câștigat minim 50 de token-uri din căutări).

Atenție, nu abuzați de numărul de căutări doar pentru a câstiga recompensa maximă într-o zi, pentru că motorul folosește un algoritm care va semnala interogările suspecte și puteți fi depunctat!