luni, aprilie 15

Elon Musk pare că a pus ochii pe o nouă industrie

Devenit cel mai bogat om din lume datorită creșterii de pe piața bursieră a companiei Tesla, la care deține 21% din acțiuni, Elon Musk este și unul dintre cei care au relansat cucerirea spațiului cu SpaceX.

Există desigur promisiuni nerespectate în ceea ce privește mașinile autonome sau chiar incapacitatea sa de a respecta termenele limită sau calendarul de lansare a produselor, însă puțini se îndoiesc de capacitatea sa de a revoluționa o industrie. Elon Musk își arată acum ambițiile în industria jocurilor video.

Musk ar vrea să extindă numărul de jocuri compatibile cu mașinile Tesla. Și pentru a face acest lucru, el țintește sus. Miliardarul vrea să includă în sistemul de infotainment al Tesla peste 50.000 de jocuri video disponibile pe populara platformă Steam.

Anunțul a fost făcut, ca de multe ori, prin metoda Musk, în timpul unui schimb de replici pe rețeaua de socializare Twitter cu utilizatorii care l-au provocat la o partidă de Cyberpunk 2077, un joc care a fost disponibil anterior pe sistemul de infotainment pentru Model S Plaid.