sâmbătă, mai 11

Krafton a început dezvoltarea unui nou joc, bazat pe popularul roman „The Bird That Drinks Tears”

KRAFTON, Inc. a anunțat luna aceasta că a început dezvoltarea activă a unui proiect de joc fără titlu, bazat pe popularul roman fantasy coreean, The Bird That Drinks Tears (Pasărea care bea lacrimi). KRAFTON, studioul care a creat și cunoscutul PUBG, a lansat recent site-ul oficial al jocului, în timp ce își intensifică eforturile de a recruta talente de top la nivel mondial pentru a o ajuta să își realizeze viziunea ambițioasă. În plus, au fost dezvăluite noi lucrări de concept de joc și detalii despre lore pentru a ilustra și mai bine identitatea vizuală și tonul general al proiectului.

The Bird That Drinks Tears este o serie de romane care a fost creată și scrisă de Yeong-do Lee, care este recunoscut pe scară largă ca fiind pionierul genului fantasy coreean. Fiind unul dintre cei mai bine vânduți autori de fantasy din Coreea, cu milioane de exemplare vândute, domnul Lee este un scriitor cu o imaginație excepțională, care construiește lumi elaborate și le umple cu personaje complexe.

Așa cum a fost anunțat inițial în 2021, KRAFTON a recrutat talentatul artist de la Hollywood, Iain McCaig, pentru a ajuta la aducerea la viață a romanului. Domnul McCaig este un artist conceptual renumit, care a fost implicat în vizualizările timpurii ale personajelor din Star Wars, pe lângă munca sa la multe alte francize cinematografice de mare succes, cum ar fi The Avengers, Harry Potter și Terminator. Munca sa creativă va servi ca direcție vizuală pentru acest proiect. Odată cu lansarea site-ului oficial al jocului, a fost dezvăluit un nou concept art care prezintă personaje și medii cheie ale romanului. Fanii romanului The Bird That Drinks Tears vor recunoaște interpretări unice ale celor patru rase distincte de personaje ale romanului, printre care Human, Rekkon, Tokebi și Nhaga.

Pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă, KRAFTON recrutează agresiv cele mai mari talente din lume pentru a ajuta la crearea jocului. Pentru cei interesați să se alăture echipei de dezvoltare a proiectului sau care doresc să afle mai multe despre joc și despre The Bird That Drinks Tears, vă rugăm să vizitați https://unannouncedproject.krafton.com/. Pentru mai multe informații despre KRAFTON, vă rugăm să vizitați https://krafton.com/en/.