Protea Prime de la Warframe va fi lansat pe toate platformele pe 1 mai 2024

Digital Extremes anunță că următoarea versiune Prime a lui Warframe, așteptată cu mare interes, se lansează în curând, Protea Prime sosind pe toate platformele pe 1 mai 2024.

Încarnând puterea unei societăți legendare pierdute de mult timp și răsucind timpul după voia ei, Protea Prime sosește cu energie sporită, armură și un slot pentru modul Dash Polarity, anunță comunicatul publicat de The Gaming Ground.

Protea a fost desemnată să fie garda de corp a lui Parvos Granum, fondatorul facțiunii Corpus, un conglomerat care urmărește să obțină bogăția în univers prin orice mijloace posibile. Protea își asumă locul care i se cuvine ca protector suprem exploatând abilitățile de manipulare a timpului împotriva dușmanilor săi.

Jucătorii o pot crea pe Protea Prime în joc, colectând Blueprint, Chassis, Systems și Neuroptics necesare prin intermediul misiunilor Void Fissure, sau poate fi găsită pe piața din joc pe toate platformele pentru o perioadă limitată de timp. Protea Prime aduce înapoi puterea unei societăți tehnologice uitate. Protea își concepe atacurile și apărarea prin intermediul timpului împrumutat.

Alege dintre multitudinea de dispozitive ale lui Protea pentru a arunca mănunchiuri de grenade, pentru a trage încărcături de plasmă, pentru a distribui sănătate și rezerve de energie, toate acestea completate de abilitățile de a da înapoi timpul însuși.

Experimentează noile arme devastatoare ale tehnologiei Prime pentru a domina câmpul de luptă: pumnalele duble Okina Prime și pistolul cu o singură mână Velox Prime. În pachetele de pe piața Protea Prime sunt incluse și elemente cosmetice suplimentare, cum ar fi casca Chronorum Helmet, piesa de spate Rhoptron Syandana, precum și aura energetică Temporal Prime Ephemera.

Alături de viitoarea lansare a Protea Prime, fanii Warframe pot aștepta cu nerăbdare Devstream 179 pe 26 aprilie, la ora 14:00 ET, prin intermediul canalelor noastre oficiale YouTube, Twitch și TikTok, care va prezenta știri interesante și actualizări pentru detaliile primei zile de la TennoCon 2024, o altă privire de ansamblu asupra Warframe: 1999 și ultimele noutăți despre Jade Shadows.

Mai multe detalii aici: https://www.warframe.com/prime-access-faq