marți, iunie 25

Ivana Knoll răbufnește la adresa unei televiziuni germane din cauza unui interviu „neprofesionist”

Ivana Knoll, „cea mai sexy fană a Croației”, a răbufnit la adresa unei televiziuni germane pentru lipsa de profesionalism după un interviu acordat la Euro 2024.

Knoll a participat la un interviu pentru MagentaTV înainte de înfrângerea Croației cu 3-0 în fața Spaniei, în meciul de deschidere al Euro 2024. După interviu, Knoll a adresat o glumă bizară prezentatoarei Laura Wontorra și alegerii sale vestimentare. De asemenea, Knoll a continuat să ia peste picior postul de televiziune și i-a îndemnat să nu-i mai ceară niciodată un interviu.

Knoll a postat un mesaj către Wontorra pe Instagram, în care scria: „Dragă Laura, dacă aș arăta așa, aș purta mereu doar haine de iarnă”.

Susținătoarea croată a continuat apoi cu o postare adresată televiziunii Magenta: „Cea mai neprofesionistă televiziune din toate timpurile. Învățați-i pe prezentatorii voștri cultura și nu mă mai invitați niciodată la un interviu”, relatează goal.com.

De asemenea, Knoll a contactat și un reporter al ziarului german Bild și a scris într-un mesaj pe WhatsApp: „Nu am avut timp să vorbesc cu el: „‘Nu știu cine este această femeie [Wontorra]. Dar oamenii mi-au spus că ea și o altă femeie au spus lucruri foarte urâte despre mine astăzi, după apariția mea în direct la MagentaTV.

Knoll este o fostă Miss Croația și model de costume de baie, care a fost supranumită „cea mai sexy fană a Croației” după ce a făcut vâlvă în timp ce a susținut echipa națională într-o serie de ținute extrem de revelatoare în timpul Cupei Mondiale din 2022.

Ea a fost văzută purtând un top de bikini în culorile Croației pentru interviul de la Euro 2024 și a recunoscut că „este un pic cam frig” în timpul transmisiunii, înainte de a prezice o finală între Croația și Franța. Emisiunea s-a întors apoi în studio, unde prezentatorul Johannes B. Kerner a comentat: „În teorie, ar exista și posibilitatea de a pune ceva pe tine când este frig”.

Reportajul a revenit apoi la Wontorra, din nou pe stadion, cu foștii jucători Tabea Kemme și Ciriaco Sforza și cu replica de început: „Acum am încerca pur și simplu să venim cu un pic de expertiză”.