luni, aprilie 15

Lottie Moss, în tanga și ciorapi de dantelă pe OnlyFans, după ce agenția ei a renunțat la model

Sora mai mică a legendarului model Kate Moss părea să-i calce pe urme acesteia, dar în ultima vreme a ales o formă modernă de modeling, mai neconvențională. Bomba sexy în vârstă de 23 de ani a fost abandonată de agenția ei de modeling după ce si-a facut cont pe platforma OnlyFans.

Imagine: Instagram/LottieMoss

Lottie a recunoscut că făcea aproximativ 100.000 de dolari pe lună împărtășind imagini cu ea pe OnlyFans. Discutând cu Jamie Laing în cadrul podcastului său „Private Parts”, ea a vorbit despre decizia ei de a se alătura popularului site. „Deci, primești acești abonați și este ca un abonament la Netflix… apoi vezi fotografiile pe care le-ai făcut, asupra cărora ai control, știi exact ce pui acolo, nu ești forțată în niciun fel”, a remarcat Jamie înainte de a o întreba pe Lottie cât câștiga. „Ei bine, prietena mea Tana a făcut trei milioane în prima săptămână”, a spus ea, ridicând sprâncenele lui Jamie, care a întrebat: „Ce?”.

Lottie a continuat: „Poți face peste 100.000 de dolari pe lună dacă o faci în mod regulat și ai adepți. Eu fac doar poze amuzante pe care le-ai trimite iubitului tău, este în regulă, este inofensiv, nu face rău nimănui. Este atât de bine.”

Mezina familiei Moss pare a fi fericită cu noua ei carieră.

„Fac OnlyFans și simt că întotdeauna a fost stigmatizat ca fiind murdar și dezgustător, dar sexul este grozav. Sexul ar trebui să fie distractiv și ușor și un subiect de conversație bun. Toată lumea face sex, așa că de ce ar trebui să fie rușinos?”, a declarat ea pentru The Sun.

Imagine: Instagram/LottieMoss