Abonații YouTube Premium pot primi gratuit trei luni de Stadia Pro

Google oferă o nouă promoție abonaților YouTube Premium – trei luni gratuite pentru a încerca jocurile incluse în Stadia Pro, atât timp cât sunteți un abonat nou (via 9to5Google). Deși există o șansă ca cineva dispus să plătească pentru a elimina reclamele de pe YouTube să se fi jucat deja cu Stadia, trei luni reprezintă o perioadă suficient de mare de timp pentru a vedea dacă jocurile în cloud sunt potrivite pentru tine și este cu două luni mai lungă decât perioada de încercare gratuită obișnuită a lui Stadia.

Imagine: RODNAE Productions from Pexels

Oferta vine bineînțeles și cu câteva condiții. Pe lângă faptul că limitează lunile gratuite la noii abonați, Google oferă promoția doar în următoarele țări: SUA, Canada, Franța, Germania, Ungaria, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Spania, Suedia, Elveția și Regatul Unit. Puteți solicita oferta până la 31 ianuarie 2022 și aveți timp până la 14 februarie 2022 la ora 9AM PT pentru a o valorifica, conform condițiilor Google. Dacă o anulați, așteptați-vă să vi se perceapă prețul de 9,99 dolari pe lună al lui Pro odată ce cele trei luni se încheie și să pierdeți accesul la orice jocuri pe care nu le-ați achiziționat.


„Biblioteca de jocuri a Stadio Pro este eclectică”

Stadia Pro include beneficiile unei biblioteci de jocuri și o calitate video de rezoluție mai mare pentru jocurile pe care le transmiteți online, deși merită menționat faptul că selecția actuală de jocuri pe care le puteți revendica gratuit este puțin… eclectică, afirmă The Verge. Există titluri moderne îndrăgite, precum Hitman, titluri indie mai mici, precum Floor Kids, și opțiuni clasice, precum Killer Queen Black. Pentru majoritatea lansărilor mai noi, va trebui să le achiziționați direct și puteți găsi destul de multe lucruri de jucat în acest fel. Abonații la platforma de jocuri Stadia Pro beneficiază de obicei și de o reducere. Chiar dacă Google a făcut un pas înapoi de la Stadia, platforma continuă să primească noi titluri interesante ce pot fi achiziționate în magazinul său.