duminică, august 27

Faceți cunoștință cu chihuahua fashionistă care ia Instagram cu asalt

Când te gândești la o persoană mondenă din Londra care face cumpărături în Selfridges și se bucură de prânzuri elegante în aer liber, un câine nu ar fi primul lucru care îți vine în minte.

Imagine: Chilliwawa

Dar Chilli, chihuahua, face exact acest lucru. Împreună cu mămica lui, Yasmin, el trăiește viața de lux a Londrei, în ținute elegante care sunt documentate pe propriul său Instagram.

Cu peste 24.000 de urmăritori pe Instagram, fanii lui Chilli nu se mai satură de atitudinea sa plină de viață, picantă și de înclinația sa de a se îmbrăca la patru ace.

Fie că este vorba de prezicerea rezultatelor de la Euro, de sărbătorirea zilelor de naștere ale prietenilor sau de prezentarea trucurilor sale de circ, Chilli își distrează urmăritorii în ultimii șase ani.

Dar nu a fost întotdeauna atât de fermecător pentru Chilli.

În urmă cu câțiva ani, Yasmin – o artistă creativă și o yoghină spirituală – a suferit o accidentare gravă la spate, care a țintuit-o la pat timp de un an.

Mișcările sale limitate au făcut-o să fie izolată 24 de ore din 24, 7 zile din 7, în casă, cu Chilli alături de ea.

Izolarea de toate activitățile și de la locul de muncă a lăsat-o să tânjească după o formă de autoexprimare creativă, așa că a început să îi facă fotografii lui Chilli și a creat o pagină de Facebook pentru el, împărtășindu-i viața cu întreaga lume.

Acest lucru a devenit extrem de popular printre fanii câinilor din întreaga lume, dar faptul că a fost blocat în casă a declanșat anxietatea lui Chilli din cauza lipsei de socializare. Chilli a devenit protectorul ei.

Odată ce spatele lui Yasmin s-a vindecat, ea s-a confruntat cu provocarea de a ajuta un Chilli anxios să se descurce din nou cu lumea exterioară.

Împreună cu un dresor de câini și un specialist în comportament, Yasmin a lucrat cu Chilli pentru a-i recâștiga încrederea și a-l ajuta să-și definească limitele – aici intervine aspectul de bunăstare emoțională a câinilor și de consiliere în materie de dresaj al site-ului Chilliwawa. Toate sfaturile se bazează pe experiențe din viața reală.

Yasmin, mămica lui Chilli, a declarat, conform Prfire: „Chilli este sufletul meu pereche și cel mai bun prieten. El m-a ales pe mine și îi sunt recunoscătoare pentru totdeauna. Este tovarășul meu constant și mergem (aproape) peste tot împreună.

Fanii lui îmi spun adesea că personajul său mai mare decât viața strălucește prin fotografii și videoclipuri, iar ei adoră firea sa picantă și obraznică și escapadele sale zilnice din viața reală.

Ceea ce mă emoționează cu adevărat este că urmăritorii lui simt marea dragoste dintre Chilli și mine. Îmi place să cred că este o contribuție pentru a adăuga un pic mai multă bucurie și iubire în lumea noastră.”