duminică, august 27

‘Venom 2’, probleme cu scenele de filmare după ce platoul de filmare de la ‘Matrix 4’ a luat cu asalt San Francisco

Se pare că filmul „Venom” al lui Tom Hardy nu se compară cu revenirea francizei „Matrix”. Vorbind pentru Screen Rant despre „Venom: Let There Be Carnage”, managerul de locație Christopher Kusiak a dezvăluit că filmările pentru continuarea filmului bazat pe benzi desenate al lui Hardy au trebuit să fie modificate după ce „The Matrix Resurrections” al Lanei Wachowski s-a instalat în San Francisco. Ambele producții de la Hollywood au început să filmeze în SF în februarie 2020, înainte de pandemie, potrivit IndieWire.

„O mulțime de lucruri au avut impact asupra filmărilor”, a spus Kusiak. „Multe dintre cadrele noastre de condus au dispărut pentru că „The Matrix” controla tot centrul orașului… Am ajuns să mutăm o cascadorie pe acoperișul parcării pentru că nu puteam ajunge în zonele pe care le doream din cauza „The Matrix”. Dar dacă am fi fost acolo primii, probabil că ar fi mers în altă direcție.”

„The Matrix Resurrections” a fost atât de dominant în San Francisco, încât filmările pentru acest film s-au regăsit chiar și în filmul „Venom: Let There Be Carnage” în varianta pentru cinematografe. În timpul unei lupte între Venom și Carnage care are loc pe Coit Tower, pot fi văzute elicoptere zburând pe cer. Aceste elicoptere erau folosite pentru a filma „The Matrix Resurrections”,.