luni, aprilie 15

Actrița Marita de Lara apare în serialul General Hospital de la ABC

Actrița Marita de Lara intră într-un rol recurent în care interpretează personajul Dr. Maria Fleming, neonatolog, în serialul emblematic de la postul american ABC, General Hospital.

Cea mai longevivă telenovelă a televiziunii se concentrează în jurul orașului fictiv Port Charles din nordul statului New York, unde familia, prietenii, iubiții și dușmanii converg pentru intrigi și aventuri.

Începând din 3 decembrie, de Lara joacă un rol esențial în povestea îndrăgostiților și proaspeților părinți Sasha Gilmore și Brando Corbin (obișnuiții serialului Sofia Mattsson și Johnny Wactor). După complicațiile apărute în urma nașterii bebelușului lor, doctorul neonatolog Fleming (de Lara) intervine pentru a-i îndruma pe Sasha și Brando și pentru a le oferi sfaturi medicale.

Rolul Dr. Fleming este un moment de „cerc complet” pentru de Lara. Când a discutat despre personajul ei, de Lara a explicat că „ambii mei părinți sunt medici. Tatăl meu este radiolog, iar mama mea este o ginecolog-operatoare pensionată. Am crescut vizitându-i în spitale și am fost în permanență în preajma nou-născuților prin cabinetul mamei mele. Prin acest rol, sper să le onorez pe mama și pe tata și modul în care și-au petrecut viețile ajutându-i pe ceilalți”.

În continuare, de Lara va apărea în viitorul serial thriller bilingv Now and Then de la Apple TV, cu Rosie Perez, Marina de Tavira și José María Yazpik.

Telespectatorii o vor recunoaște pe de Lara și din numeroasele sale apariții la televiziune, inclusiv în This Is Us, Hawaii Five-O, The Shield și multe altele. De Lara nu este străină de lumea telenovelelor, având anterior apariții în Days of Our Lives (NBC), Bold and the Beautiful (CBS), One Life to Live (ABC) și în serialul de succes „General Hospital” Port Charles (ABC).

Originară din Baltimore, MD, de Lara este o actriță de teatru, cântăreață și dansatoare cu pregătire clasică, cu numeroase apariții în teatrul din New York. Ea a absolvit cu o diplomă de licență în teatru muzical la Syracuse University School of Drama și s-a pregătit în balet clasic la Washington Ballet. Marita este mândră de trecutul ei multicultural filipinez-american, care include moștenirea insulară din Pacific, latinitatea și moștenirea indigenă. Ea este încântată să își onoreze părinții în acest rol, precum și nenumăratele alte contribuții pe care filipinezii le-au adus științei medicale.