sâmbătă, iunie 8

Prologul anulat din seria Game of Thrones a costat 30 de milioane de dolari

HBO a anulat prologul ‘GoT’ ‘Bloodmoon’, după ce a cheltuit 30 de milioane de dolari pentru episodul său pilot.

‘Game of Thrones’ este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune seriale al aceastei generații, iar unii îl numesc chiar cel mai bun serial de televiziune din toate timpurile. Serialul HBO a avut 8 sezoane și a câștigat numeroase premii în timpul difuzării sale. Imediat ce serialul a ajuns la ediția finală, HBO a anunțat că lucrează la mai multe prologuri legate de serial, iar fanii au fost destul de încântați să afle că creatorii le vor oferi o poveste satisfăcătoare despre cum a început totul.

Câteva prologuri au fost anunțate de către rețea, iar ambele seriale s-ar fi concentrat pe două epoci diferite. Unul dintre serialele anunțate a fost „Bloodmoon”, cu Naomi Watts în rolul principal feminin. Pe de altă parte, celălalt prequel anunțat a fost „House of the Dragon”, care ar fi marcat începutul sfârșitului Casei Targaryen, potrivit Clean Bowled.

Potrivit unei noi cărți a jurnalistului James Andrew Willer, intitulată „Tinderbox: HBO’s Ruthless Pursuit of New Frontiers”, Bob Greenblatt a decis să anuleze serialul după ce a văzut cum evolua. Cartea include un interviu cu Greenblatt, fostul președinte al WarnerMedia entertainment, în care acesta a vorbit despre acest spin-off.

Cartea dezvăluie că decizia a fost luată după ce episodul pilot se afla în producție. Jane Goldman a fost managerul serialului și a discutat despre episodul pilot cu Greenblatt, care a avut câteva informații cu adevărat surprinzătoare de împărtășit. Cartea îl citează pe Greenblatt, care spune că HBO a cheltuit peste 30 de milioane de dolari pe episodul pilot din „Bloodmoon” și când a văzut o parte din el, a simțit că ceva nu funcționa. Fostul manager i-a spus aceste lucruri lui Casey Bloys, directorul de conținut al HBO.

Greenblatt a spus: „Pur și simplu nu funcționează și nu cred că păstrează promisiunea serialului original. Și nu m-a contrazis, ceea ce a fost de fapt o ușurare. „

În cele din urmă, amândoi au luat decizia de a „scoate din priză” proiectul. Amândoi au vrut să mulțumească fanii și când au realizat că nu funcționează au decis să anuleze.