luni, aprilie 15

Rockstar Games anunță o nouă poveste din „GTA Online”, „The Contract”, cu Dr. Dre

Rockstar Games a dezvăluit o nouă expansiune bazată pe o poveste care va fi lansată în GTA Online și care îl va avea ca protagonist pe Dr. Dre, dar care se mândrește și cu revenirea unui personaj preferat al fanilor.

Pregătită să sosească pe 15 decembrie, povestea se numește „The Contract” și îi face pe jucători să se reîntâlnească cu unul dintre cei trei protagoniști principali din GTAV, Franklin Clinton. Lucrând la „agenția sa de soluții pentru celebrități” F. Clinton and Partner, jucătorii se vor lega și de un alt favorit al fanilor, Lamar Davis, în timp ce lucrează la un contract pentru clientul lor de profil înalt, Dr. Dre. Nu numai că legendarul producător/rapper își împrumută chipul și vocea în joc, dar și colaboratorul frecvent Anderson .Paak își face o scurtă apariție în trailerul pentru „The Contract”.

Un comunicat de presă promite că cea mai recentă expansiune GTA Online va avea „piese noi și exclusive de la Dr. Dre, alături de o serie de artiști de mare succes”. Un nou post de radio va fi, de asemenea, adăugat în joc, iar Rockstar sugerează că acesta va avea „câțiva invitați foarte speciali”. Accesul la The Contract este gratuit pentru toți posesorii de Grand Theft Auto V, la fel ca și în cazul adăugirilor anterioare la secțiunea online în continuă expansiune a jocului.