miercuri, iunie 26

Macaulay Culkin: Ce mai face el acum?

Odată cu Crăciunul care se apropie, clasicul Home Alone se va întoarce aproape sigur pe ecranele noastre în scurt timp, conform tradiției. De altfel, probabil că vom primi și Home Alone 2 la un moment dat. Stați cu ochii pe ghidul tv. Așa că asta ne-a făcut să ne gândim – ce mai face Macaulay Culkin acum?

Imagine: Youtube

Macaulay Culkin în 2021

Pregătiți-vă să vă simțiți bătrâni – copilul-vedetă Macaulay are acum 41 de ani. Vara trecută, el a stârnit internetul cu un tweet în care scria: ‘Hei, băieți, vreți să vă simțiți bătrâni? Eu am 40 de ani. Sunteți bineveniți’. Acesta a adunat atât de multe like-uri încât a devenit al zecelea cel mai apreciat tweet din toate timpurile, potrivit Ohmymag.

Nu numai că Macaulay Culkin a trecut de 40 de ani, dar acum este și tată! Vedeta a devenit tată pentru prima dată anul acesta, când partenera sa Brenda Song a născut un băiețel în aprilie. Cuplul și-a numit fiul Dakota Song Culkin după sora mai mare a lui Macaulay, Dakota, care a fost ucisă de o mașină în 2008.

De atunci, a apărut în mai multe filme și emisiuni TV, precum și în câteva reclame. Și-a reluat rolul lui Kevin McAllister într-o reclamă memorabilă pentru Google Assistant în 2018. Cel mai recent, a jucat în filmul Changeland din 2019, alături de partenera Brenda Song, și în cel de-al zecelea sezon din American Horror Story: Double Feature în rolul scenaristului aspirant și escroc Mickey.