marți, iunie 25

Adele este pe cale să își asigure numărul 1 de Crăciun cu albumul său

Adele pare să fie pe cale să obțină numărul 1 de Crăciun în topul albumelor din acest an, 30 fiind în prezent pe cale să se mențină pe primul loc în topul Albums Chart pentru a cincea săptămână consecutivă.

UK Albums Chart este un clasament săptămânal al discurilor bazat pe vânzările de albume din Regatul Unit; termenul „Christmas number ones” se referă la discurile care se află în fruntea clasamentului în ziua de Crăciun. Albumul numărul 1 de Crăciun este un element de bază în clasamentul britanic încă din 1956.

30 ar fi al doilea LP de Crăciun al lui Adele care se află în fruntea clasamentului de Crăciun, după ce anterior a obținut această distincție în 2015 cu cel de-al treilea album al său, 25.

Raise The Roof al lui Robert Plant și Alison Krauss ar putea reintra în Top 10 vineri, în prezent în creștere cu 11 poziții până pe locul 8, în urma lansării discului pe vinil. Little Mix ar putea, de asemenea, să revină în Top 10, cu marele succes Between Us.

În afara Top 10, mai multe albume de Crăciun încep să culeagă roadele sezonului festiv, potrivit Music News. The Dream of Christmas al lui Gary Barlow a urcat cinci poziții până pe locul 12, în timp ce The Pianoman At Christmas al lui Jamie Cullum ar putea fi cel mai mare succes din această săptămână, urmând să urce 17 poziții până pe locul 36, în timp ce Michael Ball și Alfie Boe ar putea reintra în Top 40 cu Together At Christmas.