vineri, iunie 14

Jason Momoa ar putea apărea în Fast & Furious 10, dar discuțiile nu sunt finalizate

Fast & Furious 10 ar putea fi povestea finală a francizei, dar nu se va încheia cu un singur film. Filmul va fi împărțit în două părți.

Fast & Furious 10 a fost programat inițial să ajungă pe ecrane în aprilie 2021, dar a fost amânat. Apoi a fost programat să fie lansat pe 7 aprilie 2023, dar de atunci a fost amânat din nou.

Deși lista finală a distribuției pentru film nu a fost confirmată încă, fanii se pot aștepta ca majoritatea distribuției principale să se întoarcă. Aceasta îi include pe Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron, Helen Mirren, Jason Statham, Lucas Black, Shad „Bow Wow” Moss, Jason Tobin, John Cena și Anna Sawai.

Imagine: Gage Skidmore / CC BY-SA 2.0

Pe afișul noului episod al francizei ar putea apărea și Jason Momoa, dar potrivit Collider discuțiile nu sunt finalizate.

Rolul pentru care Momoa se află în negocieri este ținut secret deocamdată, dar informațiile indică faptul că ar putea să fie personajul negativ al filmului. Dacă acest lucru este adevărat, este foarte probabil ca Momoa să facă echipă cu Charlize Theron, care a jucat un personaj negativ recurent în franciză.. De asemenea, Momoa ar putea lucra alături de John Cena, care a jucat rolul răufăcătorului în ultimul film (deși Jakob Toretto a părut să se răzgândească). Ambele posibilități vor entuziasma cu siguranță orice fan al francizei.

A juca un personaj negativ va presupune o mică schimbare de ritm pentru Momoa, care și-a lăsat recent amprenta în rolul mai multor eroi în diverse francize. Fie că a fost în rolul supereroului Aquaman în universul DC sau în rolul lui Duncan Idaho în Dune, fanii s-au bucurat deja de Momoa în rolul eroului agreabil și va fi interesant de văzut potențiala sa întoarcere ca și personaj negativ.