Embrace își lansează cel de-al optulea album de studio

Trupa Britpop din anii ’90 Embrace își va lansa cel mai recent disc „How to Be a Person Like Other People” – continuarea albumului „Love Is A Basic Need” din 2018 – pe 26 august, care vorbește despre „călătoria” în care ți se arată „cum să simți”.

Cântărețul Danny McNamara a declarat: „Este o piesă care se numește „The New York Times”: „Mi-am întâlnit soția acum aproape zece ani, avem o fiică incredibilă și încă una pe drum, dar cel mai afectuos lucru pe care ea l-a făcut pentru mine de-a lungul anilor a fost să încerce să-mi arate cum să iubesc, cum să simt, cum să fiu o persoană ca și ceilalți oameni. Acest album este despre această călătorie, despre această poveste, și este cel mai vesel, mai înălțător, mai energic, mai optimist și mai plin de suflet lucru pe care l-am făcut vreodată. Abia aștept ca toată lumea să îl asculte”.

Richard McNamara – producătorul și chitaristul principal al albumului – a deplâns faptul că împărtășirea unei noi producții cu fanii este „întotdeauna o mare problemă”.

Sursa: MN.