vineri, august 18

6 gadgeturi neobișnuite despre care nu știai că există

Invențiile nebunești pe care le vedem deseori anunțate se pun în vânzare? Ce se întâmplă cu proiectele de crowdfunding de succes? Imaginați-vă, pe rafturile virtuale de pe Amazon puteți găsi o grămadă de gadgeturi care vă evocă două gânduri: „Oare există chestia aia?” și „În coș!”. Achizițiile la liber se încadrează adesea în chilipirurilor, dar iată o selecție de dispozitive mult mai serioase, facută de gagadget.com. Și unele pe care vrei să le cumperi, în ciuda prețului.

Qwerkywriter: Tastatura retro pentru iPad și alte dispozitive

Cu acest lucru vă puteți simți ca un scriitor sau jurnalist legendar din secolul trecut. Tastele mecanice, mult metal în design, suport pentru conectivitate Bluetooth și USB-C cu fir. Și detaliul unic care transmite farmecul real al unei mașini de scris – pârghia de transfer a cursorului (bara de întoarcere). Bineînțeles, aici este programabilă și poate îndeplini diferite funcții în funcție de setări. Tastatura poate acționa ca un suport pentru o tabletă și se poate conecta la trei dispozitive Bluetooth în același timp.

Hatch Restore: un gadget de adormire și trezire

Nopțile în care adormi târziu sunt dificile, iar trezitul matinal e un chin. Uneori, chiar și diminețile în care dormi mai mult pot fi dificile. Mai ales la sunetele neplăcute ale ceasului deșteptător de pe smartphone (nu folosești vechiul ceas deșteptător al bunicii tale, nu-i așa?). Dacă problema a mers prea departe, nu poți scăpa cu o singură aplicație de alarmă. Conectați știința și hardware-ul specializat. Acest gadget are iluminare de fundal reglabilă, un difuzor și algoritmi inteligenți care sunt personalizați printr-o aplicație mobilă. Adaptată personal la tine. De exemplu, să adormiți în sunetele naturii și să vă treziți în lumina care stimulează producția de hormoni potriviți. Și cel mai important – la ora optimă și în starea de spirit optimă. Hatch Restore este alimentat, echipat cu un indicator de timp și butoane pentru a regla volumul și luminozitatea.

MEATER Plus: Termometru inteligent pentru carne fără fir cu Bluetooth

Totul devine mai bun atunci când adaugi bluetooth. Și o aplicație mobilă, bineînțeles. În acest fel, poți face chiar un gadget cool dintr-un termometru de carne obișnuit. Acest termometru wireless inteligent este potrivit atât pentru gătit acasă, cât și pentru evenimente în aer liber, datorită puterii semnalului de 50 de metri (165 de picioare). Gadgetul are încorporați doi senzori de temperatură: pentru măsurarea temperaturilor din interior și din exterior. Am menționat Bluetooth? Este prezent, dar dezvoltatorii nu s-au oprit aici. Termometrul suportă transferul de date prin Wi-Fi cu serviciul gratuit MEATER Link și chiar propriul MEATER Cloud, prin intermediul căruia vă puteți integra cu Amazon Alexa și primi notificări chiar de acolo. Astfel, puteți monitoriza procesul de gătire și puteți primi alerte atunci când carnea a atins o temperatură stabilită. Bine ați venit în bucătăria geek!

Petit Qoobo: Robot cu coadă pufoasă

Acest robot miroase a confort, ca un desen animat de Miyazaki. Este rotund, pufos și își mișcă coada ca răspuns la sunet sau atingere. Dacă, din anumite motive, nu vă puteți lua o pisică, iar celelalte animale de companie robotice nu sunt suficient de pufoase, atunci aveți în fața dumneavoastră companionul perfect. Cântărește aproximativ 600 de grame, nu cere mâncare, dar îi place să se reîncarce la fiecare 8 ore. Dacă puneți mâna pe acest bebeluș, puteți simți o ușoară „bătaie a inimii”. Cum poți rezista unei asemenea drăgălășenii?

GoCube: Cubul Rubik inteligent

Un puzzle uimitor despre care toată lumea știe, dar pe care puțini îl pot asambla. Chiar dacă internetul este plin de instrucțiuni și videoclipuri de instruire. În general, iată un cub, care în sine și vă va arăta cum să se asambleze. Cu lumini, un modul bluetooth și o aplicație mobilă. El nu numai că se va învăța singur să se asambleze, dar va ține și o statistică a vitezei de asamblare, astfel încât să poți concura cu prietenii tăi. Jucăria este potrivită atât pentru copii, cât și pentru adulți, astfel încât puteți lua mai multe piese deodată.

Ray Ban Stories: Ochelari pentru adevărații influenceri

Toată lumea știe cum să facă poze cu telefonul. Pentru a fi cu un pas înaintea masei cenușii de bloggeri, ai nevoie de un echipament special. Portabil, confortabil și cu un aspect elegant. Legendara marcă Ray Ban oferă exact asta: ochelari de soare clasici cu o cameră încorporată, difuzoare și microfoane. Suportă controlul vocal, filmează fotografii de până la 2592 x 1944 sau videoclipuri de până la 1414 x 1414 la 30 de cadre pe secundă. Apropo, sunt buni și în calitate de ochelari. Pe lângă Wayfarer, există alte trei opțiuni de rame cu lentile din policarbonat de calitate.