sâmbătă, iunie 8

Neil Young & Crazy Horse au lansat albumul World Record

Neil Young împreună cu Crazy Horse au lansat albumul World Record pe 18 noiembrie 2022. Este cel de-al doilea album cu înregistrări noi de studio în ultimele 12 luni.

World Record este produs de Rick Rubin și Neil Young, iar Neil este acompaniat de trupa sa consacrată, Crazy Horse (Billy Talbot, Ralph Molina, Nils Lofgren). Albumul conține 10 compoziții noi ale lui Neil Young (plus o scurtă reluare a unui cântec) și a fost mixat pe bandă analogică în studiourile Shangri-la ale lui Rubin, folosind o selecție de instrumente și echipamente de epocă.

Pentru a optimiza calitatea audio, formatul de vinil va fi lansat ca un album dublu cu 3 fețe, cu o gravură pe fața 4. Va exista, de asemenea, o versiune în ediție limitată a albumului presat pe vinil transparent, disponibilă la comercianții cu amănuntul indie. ‘World Record’ va fi lansat și pe CD (2 CD-uri care reflectă succesiunea pieselor de pe dublul LP) și pe casetă.

World Record conține zece cântece, nouă dintre ele scrise în ultimul an despre evenimentele și starea în care se află lumea noastră.

Melodii:

1. Love Earth
2. Overhead
3. I Walk With You (earth ringtone)
4. This Old Planet (changing days)
5. The World (is in trouble now)
6. Break The Chain
7. The Long Day Before
8. Walkin’ On The Road (to the future)
9. The Wonder Won’t Wait
10. Chevrolet
11. This Old Planet reprise