vineri, mai 10

Noi apariții așteptate în anul 2023 la HBO Max

Este timpul să începem să ne pregătim pentru cele mai așteptate seriale care vor avea premiera în anul 2023 pe HBO Max, verificând cu ajutorul Collider ce au punctat fanii de pe Reddit.

True Detective: Night Country

Câștigătoarea premiului Oscar, Jodie Foster, abordează primul ei rol important la TV în True Detective: Night Country, alăturându-se altor actori stelari care au populat această univers, precum Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Rachel McAdams, Vince Vaughn, Colin Farrell și Mahershala Ali.

Dune: The Sisterhood

În afară de Dune: Partea a doua, care se află în prezent în lucru, autorul original al seriei, Frank Herbert, a scris șase romane originale „Dune”, în timp ce fiul său, Brian Herbert, a scris el însuși peste o duzină de romane, așa că există o mulțime de conținut în acest univers, iar HBO Max vrea o parte din el. Dune: The Sisterhood va avea loc cu 10.000 de ani înainte de ceea ce au trăit telespectatorii în blockbusterul din 2021 și se va inspira din „Sisterhood of Dune”, romanul scris de Herbert și Kevin J. Anderson.

The Last of Us

O adaptare populară a unui joc video, „The Last of Us” spune povestea unei lumi în care o epidemie fungică mortală a eviscerat populația lumii și urmărește călătoria lui Joel, un contrabandist, și a lui Ellie, o adolescentă supraviețuitoare, în timp ce călătoresc prin Statele Unite în căutarea unui leac. De-a lungul drumului, ei trebuie să se confrunte cu facțiuni periculoase, supraviețuitori disperați și realitățile dure ale unei lumi devastate de epidemie.

White House Plumbers

Cea mai recentă narațiune care se scufundă în scandalul Watergate, White House Plumbers îi are în distribuție pe Woody Harrelson, Lena Headey, Justin Theroux și Judy Greer. Urmărindu-i pe cei doi sabotori politici și artizani ai Watergatei, E. Howard Hunt și G. Gordon Liddy, interpretați de Harrelson și, respectiv, Theroux.

The Palace

The Palace marchează încă un capitol în relația fructuoasă dintre Kate Winslet și HBO și va avea și un rol de invitat special din partea lui Hugh Grant. Nu se știu prea multe despre această dramă iminentă, în afară de faptul că este cronica unui an petrecut între zidurile unui palat, în interiorul unui regim autoritar care începe să se destrame.

The Penguin

Interpretat de Colin Farrell, profund talentatul actor care a fost practic de nerecunoscut sub machiajul uimitor și sub accentul său de șef al crimei din marele oraș. Actorul irlandez s-a transformat complet în personajul iconic și s-a distrat de minune făcând acest lucru.