luni, noiembrie 20

Nicole Kidman și Keith Urban, reuniți și fericiți de sărbători

Nicole Kidman, vedeta din Moulin Rouge! și The Hours, a petrecut ceva timp în Hong Kong pentru a filma pentru serialul de la Amazon, Expats. La întoarcerea ei în Sydney, Keith a întâmpinat-o la aeroport împreună cu fiicele lor Sunday și Faith.

Keith a fost, de asemenea, incredibil de ocupat cu muzica sa, deoarece a fost în turneu pe tot globul aproape tot anul. Între timp, Nicole și-a promovat filmul The Northman și serialul Roar.

Cei doi au fost văzuți împreună la un eveniment de la Bondi Icebergs, o petrecere în onoarea noului redactor-șef al Vogue Australia, Christine Centenera.

Au urmat apoi clipe petrecute cu familia, iar de Crăciun, Nicole a postat pe rețelele sociale: „A fost o reuniune de familie emoționantă. Vă doresc cele mai frumoase sărbători„.

Cu o zi in urma, Nicole Kidman și Keith Urban și-au încântat fanii cu apariția lor surpriză la un magazin de kebab din Sydney, Australia.

Fanii au comentat: „Mă bucur să văd că vă bucurați de această zi”, „Iconic” sau „Ce au comandat?… Sunt curios. Ce fel de kebab le place?”.