John Travolta si Katherine Heigl vor fi starurile comediei romantice „That’s Amore!”

Distribuția viitoarei comedii romantice „That’s Amore!” se completează, John Travolta (Look Who’s Talking) și Katherine Heigl (Firefly Lane) urmând să interpreteze rolurile principale.

Deadline relatează, citat de Movieweb, că, pe lângă cei doi actori care au semnat, veteranul Christopher Walken (Severance) este, de asemenea, în discuții pentru a prelua un rol principal în film. Nick Vallelonga, care a câștigat două premii Oscar pentru că a co-scris și produs Green Book, va scrie și va regiza. Dante Spinotti (The Last of the Mohicans) va fi directorul de imagine.

Comedia „That’s Amore!” îl va vedea pe Travolta în rolul lui Nick Venere, un „Marty al zilelor noastre – nu a fost niciodată căsătorit și cei mai buni ani de întâlniri au trecut de mult. Nu a auzit niciodată cuvintele ‘Te iubesc’ și crede că nu le va auzi niciodată. Patty Amore (Heigl) are și ea partea ei de probleme. Timidă și introvertită, ea este plină de diverse ticuri și obiceiuri nervoase. Un secret din trecutul ei, combinat cu tatăl ei supraprotector, au făcut-o să se retragă din jocul întâlnirilor. Dar când Nick și Patty se întâlnesc, dând literalmente unul peste altul, au o legătură imediată. Când acești doi oameni afectați emoțional încearcă să se întâlnească unul cu celălalt, familiile lor se implică, iar rezultatele sunt hilare.”

Vallelonga va fi, de asemenea, producător prin intermediul Vallelonga Productions. Producători mai sunt Cassian Elwes prin Elevated Films și Brenda Emmett și Vince Emmett de la American Troubadours. David Polemeni este producător executiv alături de Tamara Birkemoe și Mark Damon de la Palisade Park Pictures.