Un bărbat din Minnesota a inventat o motocicletă alimentată cu bere

Michaelson, cunoscut și sub numele de „The Rocketman”, este cunoscut pentru gândirea sa ieșită din comun și pentru creațiile sale neortodoxe. Dar cea mai recentă invenție a sa ar putea fi cea mai inedită de până acum – o motocicletă alimentată cu bere.

În loc de un motor tradițional pe benzină, motocicleta lui Michaelson este alimentată de un butoi de 14 galoane umplut cu bere, care este încălzit de o serpentină din interior. Michaelson crede că motocicleta sa poate atinge viteze de până la 240 de kilometri pe oră.

„Îmi place să fiu foarte creativ, să fac lucruri pe care alți oameni nu le-au făcut niciodată în trecut”, a declarat Michaelson, potrivit WSVN.

„Da, ar putea fi orice fel de lichid. Ar putea fi Red Bull. Ar putea fi Caribou Coffee”, a spus Buddy, fiul lui Michaelson. „Ar putea fi orice. Dar bere. De ce nu?”

Deși Michaelson nu și-a scos încă jucăria alimentată cu bere pe șosea, a câștigat deja câteva concursuri auto locale cu invenția sa.

Având în vedere preocuparea tot mai mare pentru schimbările climatice și impulsionarea utilizării surselor alternative de energie, motocicleta alimentată cu bere a lui Michaelson reprezintă o soluție unică și inovatoare. Nu numai că este ecologică, dar prezintă și posibilitățile de utilizare a surselor neconvenționale ca și combustibil.