Un bărbat a zburat peste 1000 de km pentru prima întâlnire cu o femeie pe care a cunoscut-o pe TikTok

Internetul chiar aduce oamenii împreună. Un bărbat a zburat peste o mie de kilometri pentru a se întâlni cu o femeie pe care a cunoscut-o pe TikTok, iar acum au o relație.

Matt Bannon, în vârstă de 26 de ani, din Dallas, Texas, a postat un videoclip cu el înotând care a devenit viral și a primit sute de mesaje de la femei care s-au declarat interesate de el – inclusiv o atletă olimpică, potrivit SWNS. Un comentariu i-a atras atenția.

Taylor Bier, în vârstă de 25 de ani, din Omaha, Nebraska, a scris: „25 de ani, singură, am văzut că e un atlet olimpic la bord – s-ar putea să nu bat asta”.

Se pare că totuși a reușit, deoarece Bannon i-a răspuns la comentariu și cei doi au început să schimbe mesaje, potrivit SWNS. Bier a declarat agenției de știri că mesajele lor au fost „super lejere”.

„Fiecare conversație a stârnit o nouă conversație”, a adăugat ea.

În curând, ea i-a cerut lui Bannon să facă FaceTime pentru a se asigura că nu își falsifica contul. Ei au vorbit timp de două ore în acel prim apel, a declarat ea pentru SWNS.

„Era mult mai chipeș decât am crezut vreodată că va fi”, a spus Bier. „Amândoi, pe jumătate în glumă, pe jumătate în serios, am menționat că, după prima dată când ne-am întâlnit în persoană, speram să ne simțim mai mult prieteni decât altceva mai mult. Asta ar fi făcut totul mai ușor, dar, în mod clar, nu a fost cazul.”

Cu toate acestea, la doar două săptămâni după ce au început să vorbească, Bannon a cumpărat un bilet de avion spre Omaha pentru a o putea întâlni pe Bier în persoană.

„Și-a făcut rezervarea cu o lună înainte, așa că mai aveam la dispoziție o lună întreagă să ne cunoaștem înainte de a veni efectiv aici pentru prima dată”, a explicat Bier.

Potrivit SWNS, cei doi se întâlnesc acum oficial și s-au vizitat deja de câteva ori. Agenția de știri a relatat că intenționează să se întâlnească un weekend din fiecare lună.

Imagine de Kon Zografos de la Pixabay