marți, iunie 25

Zendaya vorbește despre posibilul rol din Kill Bill 3

Zendaya este o stea în ascensiune la Hollywood, jucând rolul lui MJ în Spider-Man: No Way Home și al lui Chani în Dune, care va avea premiera la sfârșitul acestui an. Numele ei a apărut, de asemenea, în discuțiile despre o continuare a filmului Kill Bill al lui Quentin Tarantino. În acest film, fiica Vernitei Green, asasina interpretată de Vivica A. Fox în Kill Bill, care a văzut-o pe Beatrix Kiddo, interpretată de Uma Thurman, cum și-a ucis mama, ar urma să se răzbune pe Beatrix. Vorbind pentru NME anul trecut, Fox a declarat că ar fi distribuit-o pe Zendaya în rolul fiicei răzbunătoare a Vernitei. Vorbind pentru Empire Magazine, Zendaya a comentat ideea, spunând că a fost flatată, dar că nu este nimic mai mult decât un gând.

„Am văzut asta!” a spus Zendaya. „Am fost destul de onorată că a spus asta. Evident că este incredibilă și sunt foarte flatată că s-a gândit la mine. Dar, știți, este doar o idee. Internetul cam ia lucrurile și le rostogolește”.

La momentul respectiv, Fox a spus: „Așa că am zis: Zendaya! Cât de tare ar fi asta? Și probabil că asta ar da undă verde acestui proiect. Ea și Uma sunt amândouă foarte înalte, și ar fi pur și simplu un succes, iar eu o iubesc. Să sperăm că acum vom putea să spunem: „Tarantino, dă-i rolul Zendayei!”. Și să-i stârnim interesul pentru a-l pune pe calea cea mai rapidă.”

Încă din 2019, spune CB, Tarantino a declarat că a discutat ideea unui al treilea film Kill Bill (sau al doilea film, după socoteala regizorului) cu unele dintre vedetele sale, iar el a sugerat această posibilitate chiar mai demult.

Imagine: twitter.com/Zendaya