duminică, mai 12

Mama lui Charlotte Church a deschis un hotel pentru câini, unde aceștia au propria lor cameră cu televizor

Mama lui Charlotte Church a deschis un hotel pentru câini în Cardiff, unde animalele de companie au propria lor cameră cu televizor și se pot bucura de muzică clasică.

Imagine: novorafael de la PxHere

De la a se cunoaște în pub, la a realiza că sunt vecini și acum lucrează împreună, partenerii de afaceri Maria Church și Scott Halfpenny au creat un hotel adorabil pentru câini de talie mică.

Maria, care este mama cântăreței și personalității britanice TV Charlotte Church, și Scott, au creat această nouă afacere The Little Dogs Hotel de la zero, cu 12 săptămâni în urmă hotelul neexistând.

Ideea din spatele hotelului este simplă și sinceră, deoarece Maria, în vârstă de 55 de ani, și Scott, în vârstă de 43 de ani, vor ca și câinii să se simtă ca și cum ar fi în vacanță, oferindu-le cea mai bună experiență posibilă.

Specializat doar pentru câini de talie mică, conform WalesOnline, hotelul The Little Dogs este un loc în care proprietarii își pot lăsa câinii pentru o zi la grădiniță, pentru un weekend sau pentru întreaga perioadă în care sunt plecați.