sâmbătă, august 19

Andreea Bălan filozofează și anunță un videoclip nou

Andreea Bălan filozofează pe rețele de socializare, anunțând în același timp și un nou videoclip.

Imagine: Facebook Andreea Balan

Iată ce scrie solista pe pagina personală de Facebook:

„Cred foarte mult în legea de atracție și în faptul că ceea ce proiectam în mintea noastră se poate realiza. Suntem făuritorii propriei vieți și noi ne scriem destinul în fiecare zi prin gândurile noastre și apoi prin acțiuni.

În proporție de 90% tot ceea ce am manifestat în gândurile mele și am transmis în univers de-a lungul vieții, ulterior s-a materializat. Daca o dorință nu s-a adeverit, înseamnă că nu am crezut suficient de mult în ea și la final mi-am asumat răspunderea. Totodată atragem în viețile noastre ceea ce suntem în interior și nu ceea ce ne dorim.

Dacă vrem ca lucrurile să se schimbe în exterior și să primim ceea ce ne dorim, trebuie să începem cu interiorul, să ne aliniem mintea cu inima și să ne ascultăm instinctul care este cel mai bun ghidaj în viață. Iubirea de sine, acceptarea și recunoștința lucurilor deja existente, sunt ingredientele păcii interioare.

Mă aflu pe un drum atât de liniștit, cum nu am fost niciodată și sunt într-o continuă transformare și evoluție.Vă țin la curent 😉

PS. Joi se lansează videoclipul cel mai emoționant din cariera mea – Soare după nori, care arata exact transformarea mea și ceea ce simt în prezent.” 🙏🌈