luni, noiembrie 20

Epic Games Store, noi jocuri gratuite pentru luna noiembrie 2021

Una dintre principalele modalități prin care Epic Games Store atrage noi utilizatori este distribuirea de jocuri gratuite. În fiecare joi, Epic Games Store oferă utilizatorilor săi un joc complet gratuit, dezvăluind totodată la ce se pot aștepta aceștia din oferta de jocuri gratuite din săptămâna următoare. Este o nouă săptămână, ceea ce înseamnă că utilizatorii Epic Games Store au un joc nou pe care să îl revendice pentru bibliotecile lor digitale și, de asemenea, știu ce vor putea revendica joia viitoare, potrivit GameRant.

Începând de acum și până pe 4 noiembrie la ora 10:00 CT, utilizatorii Epic Games Store pot revendica gratuit DARQ: Complete Edition. DARQ: Complete Edition este un joc horror stealth/puzzle în care jucătorii sunt prinși într-un coșmar lucid. Este cea mai recentă dintre ofertele de jocuri de groază din Epic Games Store pentru a ajuta la celebrarea sezonului de Halloween.

Deoarece Halloween-ul se va încheia în momentul în care DARQ va fi eliminat ca joc gratuit din Epic Games Store, înlocuitorul său nu este un titlu horror. Dimpotrivă, noul joc gratuit din Epic Games Store pentru perioada 4-11 noiembrie este Aven Colony. Aven Colony este un joc SF de gestionare a orașelor, în care jucătorii trebuie să ghideze omenirea în încercarea de a se stabili pe planeta extraterestră Aven Prime. La fel ca alte jocuri de gestionare a orașelor, Aven Colony constă în construirea de noi structuri, gestionarea resurselor și satisfacerea nevoilor cetățenilor. Aven Colony a fost descris ca fiind Sim City în spațiu, așa că fanii acestui joc ar putea dori să îi arunce o privire.