duminică, august 27

În curând, vei putea locui într-o suburbie cu tematică Disney

Dacă ți-ai dorit vreodată să locuiești într-un parc, ești norocos, datorită ultimelor planuri ale Disney de a extinde compania în comunități rezidențiale.

Deși poate că vă place să vă petreceți vacanțele pentru a vizita diferitele parcuri Disney de pe glob, acum puteți experimenta magia Disney în fiecare zi a anului în cadrul noilor comunități Storyliving by Disney. Aceste mini-suburbii, care sunt proiectate de Disney Imagineers, vă vor oferi senzația de a trăi într-un orășel pitoresc, combinat cu tot luxul unei stațiuni Disney.

Cotino va fi prima comunitate Storyliving by Disney din Rancho Mirage, care se află în Valea Coachella din California, potrivit Elite Daily. Această locație splendidă este aproape de Palm Springs și plină de vremea însorită din California.

În fiecare comunitate, rezidenții vor avea acces la un club special prin intermediul unui abonament, care vă va oferi, de asemenea, experiențe selectate, programe de wellness, divertisment, seminarii și multe altele. Gândiți-vă la aceasta ca la programele și facilitățile speciale pe care le-ați putea găsi prin cazarea la Disney Resort. Comunitățile Storyliving By Disney vor avea, de asemenea, membri ai distribuției Disney, care vor fi acolo pentru a vă ajuta, astfel încât vă veți simți cu adevărat ca și cum ați locui la Disney World 24/7.

Momentan, după lansarea proiectului pilot, cei de la Disney și-au propus să se extindă în SUA. Dar cine știe, dacă proiectul va avea succes poate va ajunge peste câțiva ani și în Europa și, de ce nu, chiar în România.