marți, iunie 11

A apărut trailerul GTA 6, dar data de lansare e încă departe

Primul trailer pentru GTA 6 urma inițial să fie prezentat pe 5 decembrie 2023, dar Rockstar a sfârșit prin a publica trailerul cu o zi mai devreme, după ce acesta a fost „scăpat” online.

GTA 6 are ca protagonistă o femeie latino-americană pe nume Lucia. Ea ocupă un loc central în cea mai mare parte a trailerului, care începe cu ea încarcerată și include, de asemenea, imagini cu ea comițând infracțiuni împreună cu un protagonist de sex masculin. Scurgeri de informații din 2022 au sugerat că numele bărbatului din joc este Jason, dar nu există nicio confirmare a identității acestuia în acest moment.

Este de așteptat ca GTA 6 să ofere rețeta consacrată a francizei de a fura mașini, de a scăpa de autorități și de a comite jafuri în stil mare. Toate acestea sunt evidente din trailer, care dezvăluie, de asemenea, un nou unghi de abordare – social media.

Rockstar a confirmat data lansării GTA 6 pentru anul 2025 – cel puțin pentru PS5 și Xbox Seria X/S. Deocamdată nu știm exact când va fi lansat în 2025, iar data de lansare pe PC rămâne un mister. Dacă ne luăm după antecedente, GTA 5 s-a lansat pe PC la aproximativ 18 luni după ce apăruse pe Xbox 360 și PS3.