miercuri, iunie 26

Comedia “Romy & Michele 2” pare tot mai aproape de realizare

După mulți ani, continuarea comediei din 1997 „Romy and Michele’s High School Reunion” pare să prindă contur.

Mira Sorvino și Lisa Kudrow au jucat în filmul despre două femei care încearcă să își impresioneze foștii colegi de clasă inventând cariere false – și anume că au inventat Post-its.

Proiectul a fost regizat de David Mirkin după un scenariu scris de scriitorul-producător Robin Schiff, care a scris și scenariul comediei „Loverboy”, condusă de Patrick Dempsey, și a fost producător la numeroase emisiuni, de la „Lipstick Jungle” la „Uncoupled”.

Într-un interviu recent acordat revistei Us (via Deadline), Sorvino, câștigătoarea premiului Oscar, confirmă că Schiff se va întoarce pentru a scrie filmul – dar munca sa la serialul Netflix „Emily in Paris”, condus de Lily Collins, o împiedică să termine:

„În prezent lucrează la „Emily in Paris”, așa că își termină proiectul pentru a-l prezenta studioului. Lisa [Kudrow] și cu mine ne încheiem înțelegerile cu studioul în calitate de producători executivi pentru acest film. Suntem cu toată forța înainte”.

Sorvino mai spune că vrea ca personajele „să fie la fel de ușor de relaționat, dar și la fel de proaste și adorabile ca întotdeauna”, potrivit Dark Horizons. Janeane Garofalo, Alan Cumming, Julia Campbell, Vincent Ventresca, Elaine Hendrix, Justin Theroux și Camryn Manheim au jucat, de asemenea, în filmul original.

Schiff a scris și regizat, de asemenea, „Romy and Michele: In the Beginning”, un film TV pentru ABC Family cu Katherine Heigl și Alexandra Breckenridge.