miercuri, iunie 26

Nick Jonas și Priyanka Chopra sunt pregătiți să fie părinți

Priyanka Chopra și Nick Jonas au anunțat recent, pe rețelele de socializare, nașterea primului lor copil împreună prin intermediul unei mame surogat. Cuplul are o fetiță, potrivit rapoartelor. O sursă apropiată cuplului a declarat pentru People că Nick și Priyanka sunt pregătiți pentru această nouă provocare și abia așteaptă să devină părinți.

Nu există nicio îndoială că Priyanka Chopra și Nick Jonas vor fi părinți devotați pentru copilul lor, având în vedere cât de mult a așteptat cuplul să își întemeieze o familie. Nick și Priyanka sunt „mai mult decât nerăbdători” să fie părinți, potrivit unei surse People. Cuplul se pare că își dorește de mult timp să întemeieze o familie.

În plus, sursa a declarat: „Este un moment de bucurie pentru toată lumea. Nick și Priyanka sunt mai mult decât pregătiți pentru această nouă aventură din viața lor. Este ceva ce și-au dorit amândoi. Acum este șansa lor, iar ei sunt mai pregătiți ca niciodată să crească un copil”, prin intermediul People, preluat de Clout News.